Cargando, un momento, por favor...

Valoración media: 5,1

Sanitario
5,0
Personal
6,2
Relación calidad/precios
4,9
Apto para niños
4,5
Entretenimiento
4,5
Instalaciones deportivas
5,7
Piscina
4,7
Comer y beber
4,7
Alrededores
5,9

Ieme Zijlstra, en este camping en abril 2022

8,2

Compañeros de viaje: Personas mayores

Camping met veel vaste plaatsen. Achterin groot grasveld voor passanten. Op het grasveld bevinden zich centraal gelegen electrapunten, maar er is geen duidelijke afbakening van de plaatsen, waardoor de meeste bezoekers zich rond de electrapunten concentreren. Weinig beschutting en privacy. Verder staan er twee kleine sanitairgebouwen op het grasveld, wat bij drukte lang niet toereikend is en je dan het best gebruik kan maken van het centraal gelegen grote sanitairgebouw.

Blok, en este camping en septiembre 2019

4,7

Compañeros de viaje: Parejas

Het is dat er niets anders in de omgeving is maar het lieftst kwamen wij hier nooit meer terug. Je staat op een open vlakte midden in de wind die hier altijd flink waait. Het sanitair is ronduit smerig met schimmels en kapotte douches die niet goed afsluiten. Althans op het kampeerveld. De prijs is veel te hoog voor eat hier wordt geleverd.
Voor een overnachting en dan snel weer verder.

Nevens, en este camping en junio 2019

5,7

Compañeros de viaje: Parejas

We hadden de pech dat er allemaal Engelse \"zigeuners\" stonden met hun grote caravans en BMW. Veel lawaai en wc blokjes waren vies en vuil en veel te weinig. Ook stormwind gehad op een open vlakte helemaal niet leuk. Olite wel mooi stadje. Toch een camping waar we nooit meer naartoe gaan