Cargando, un momento, por favor...

Valoración media: 7,1

Sanitario
7,6
Personal
7,6
Relación calidad/precios
6,9
Apto para niños
7,2
Entretenimiento
5,4
Instalaciones deportivas
6,3
Piscina
7,6
Comer y beber
7,0
Alrededores
7,8

M. Hendriks, en este camping en febrero 2022

5,1

Compañeros de viaje: Familia con niños de 12 – 18 años

Vakantie geboekt bij Landal Eifel Prumtal in een 6 persoons gerenoveerd huisje met wifi, huisdiervrij. Maar er was geen wifi, alleen Duitse tv zenders, grote urinevlekken op matras en beddengoed, vieze oude keuken en ouderslaapkamer waren niet gerenoveerd. Niets leek in de verste verte op de foto\'s van de website van Landal. Het rook er naar honden en er lagen hondenharen op de bank. Wat een grote teleurstelling. Een oplossing hadden ze niet bij de receptie. We moesten de volgende dag bellen met Landal. De volgende ochtend besloten om te vertrekken. Niemand wil hier nog langer blijven. Vanuit thuis gebeld met Landal, moesten een mail sturen met de foto\'s. En vandaag is er reactie gekomen (2 weken later), een tegemoetkomen van 90 euro. De vakantie kostte bijna het 5-voudige. Gevraagd om telefonisch contact, wat hopelijk snel volgt. Mooie omgeving, dat wel.

Henk Jan, en este camping en septiembre 2020

5,7

Compañeros de viaje: Personas mayores

De camping is deel van een Ferienpark en bestaat uit 2 gedeeltes. Het mooiste deel was dicht en was gelegen achter de slagboom.Het andere deel bestond uit \"gewone\" plaatsen van 80 m2 en comfortplaatsen van 120 m2. De ASCI prijs gold alleen voor de gewone plaatsen die klein zijn en minder mooi tov de zon liggen.Het sanitairgebouw was recent vernieuwd en werd keurig schoongehouden. De Camping daarentegen is verwaarloosd: nauwelijks verlichting, gaten in de weg, heggen en boompjes niet gesnoeid, gras niet gemaaid en de ondergrond niet goed vlak. Het (overgens mooie gemeente ) zwembad was na 6 sept dicht. De entree van de camping is niet mooi o.a. ook door de vuilcontainers en restafval wat er ligt. Waxweiler ligt op loopafstand, maar is danig getroffen door de malaise. Er bestonden nog nauwelijks restaurantjes en winkels, en slechts 1 Edeka supermarkt. Ook naburige plaatsen zoals Neuerburg maakten een failliete indruk. Jammer is dat de ACSI prijs ook nog werd verhoogd met afvalheffing van 1.50 per dag en een nogal hoge Kurtaxse van 1.20 per persoon. De totaalprijs per nacht is daarmee veel te hoog. In de omgeving kun je wel mooi fietsen, maar wij waren toch snel uitgekeken

Dennis, en este camping en julio 2020

7,1

Compañeros de viaje: Familia con niños de 4 – 12 años

Leuke camping maar weinig/niks voor de kids te doen(mede door corona-maatregelen) Sanitair scoort matig. 1x per dag \"schoon\" gemaakt. Bistro wordt door externe partij gerund. Deze zijn, in tegenstelling tot de eigenaar van de camping, met hart en ziel bezig gasten tevreden te houden.Winkels en eetgelegenheden in dorp goed.Vissen mag in de prum, mits vergunning a E10,--/dag, maar is het niet waard. Zwembad is gemeentelijk en word dus door de hele regio gebruikt en dus altijd druk maar wel goed.

Lau Joosten, en este camping en septiembre 2019

8,5

Compañeros de viaje: Personas mayores

Tijdens ons verblijf van 15 tot 20 september waren er niet veel campeerders. Vriendelijke ontvangst en rustige, mooie camping met prachtig sanitair. Het enige wat ons stoorde was de slechte afvalinzameling, waar we 1,50 euro per nacht voor moesten betalen.