Cargando, un momento, por favor...

Valoración media: 7,9

Sanitario
8,3
Personal
8,4
Relación calidad/precios
7,9
Apto para niños
8,6
Entretenimiento
6,8
Instalaciones deportivas
7,1
Comer y beber
7,2
Alrededores
8,6

Mariëlle, en este camping en septiembre 2023

4,8

Compañeros de viaje: Parejas

Voor deze camping betaal je veel te veel voor wat je krijgt. En het personeel is ronduit onbeschoft naar Nederlanders.
ze werken met flexibele tarieven voor de camping, die krijg je te zien als je boekt, maar in de bevestigingsmail staan geen prijzen vermeld. je weet dus niet welke kosten je moet betalen.
Je betaalt je energie naar gelang gebruik, dat is prima. Ook de douche is betaald, per minuut, tot daar aan toe. Maar om gebruik te maken van het toiletgebruik moet je een kaart hebben, die kost borg en wordt opgeladen met . En dan komt het: ook voor het water aan de wastafel, om bijv je tanden te poetsen moet betaald worden per minuut, ook voor koud water. En je betaalt ook het afwaswater per minuut. En dan heb je al per nacht betaald, voor een camping waar je hutje mutje staat.
Dan is er nog het personeel van het restaurant, daar heb ik geen goed woord voor over. wat een onbeschofte lui. Wij arriveerden later op de camping en ons was niet duidelijk waar de receptie was, gevraagd in het restaurant. Je wordt als Nederlander gewoon genegeerd. ze kijken je niet eens aan, Duitsers worden geholpen….(en wij spreken beide goed Duits). Toen we wilden eten werden we gewoon weg gebonjourd. Duitsers na ons kregen wel een zitplaats en een menukaart. Het restaurant is dus zeker geen aanbeveling. we komen hier niet weer. Betalen naar gelang verbruik is prima, maar om te betalen om af te wassen of je tanden te poetsen gaat ons te ver.

Josee en Armand, en este camping en julio 2019

7,8

Compañeros de viaje: Parejas

Mooie camping met eerlijk betalen naargelang verbruik.Ook plaatsen in de schaduw. Sanitair prima. Omgeving is licht glooiend maar goed voor fietstochten.