Cargando, un momento, por favor...

Valoración media: 8,5

Sanitario
8,8
Personal
8,7
Relación calidad/precios
8,5
Apto para niños
8,4
Entretenimiento
7,8
Instalaciones deportivas
8,2
Piscina
8,9
Comer y beber
8,6
Alrededores
8,8

Willemien Brans, en este camping en agosto 2023

8,9

Compañeros de viaje: Parejas

Al meer dan 20 jaar onze camping, altijd welkom, goed restaurant, goede zuivere toiletten, het personeel helpt altijd zelfs in noodgevallen, staan ze dag en nacht voor je klaar, om met welk probleem te helpen

I Kars, en este camping en junio 2023

8,1

Compañeros de viaje: Personas mayores

Goede camping, schoon en goed sanitair.

John Pijnappels, en este camping en junio 2023

8,6

Compañeros de viaje: Parejas

In juni 23023 genoten van twee heerlijke weken op camping Hell. Bij aankomst werden op een zeer vriendelijke en servicegerichte wijze ontvangen. Ook gedurende ons verblijf ervoeren wij de service en vriendelijkheid van alle personeel als vanzelfsprekend.
De camping zelf blinkt zo ongeveer in alles uit, maar het sanitair is echt van de buiten categorie. In alle jaren kamperen, nog nooit zoiets moois en vooral schoon gezien.
Ook hebben we meerdere keren in het restaurant op de camping gegeten. De uitgebreide en alleszins betaalbare kaart, gecombineerd met een gezellige sfeer en kwaliteit, maakt ook uit eten op de camping tot een feest.
Camping is vooral geschikt voor rustzoekers of gezinnen met kinderen t/m de basisschoolleeftijd

Mirjam, en este camping en junio 2023

8,4

Compañeros de viaje: Parejas

Heerlijke rustige camping in het voorjaar met uitstekende voorzieningen. Heerlijk buiten zwembad. Hebben ook een binnen zwembad maar daar heb ik geen gebruik van gemaakt. Sanitair is super en schoon

Esther Logger, en este camping en mayo 2023

8,0

Compañeros de viaje: Parejas

Wij komen altijd in het voorjaar en voelen ons altijd erg welkom. Je kan er heerlijk in de omgeving fietsen waarbij de Dolce Via echt een aanrader is.

Frits, en este camping en octubre 2022

8,8

Compañeros de viaje: Personas mayores

Super camping. Goede service, super ligging, zeer verzorgd sanitair, leuk zwembad en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Ruime plaatsen . Komen zeer zeker terug.

Jeroen Laming, en este camping en agosto 2021

7,9

Compañeros de viaje: Familia con niños de 4 – 12 años

Mooie en gemoedelijke camping. Prachtig sanitair en mooie plaatsen. Centraal gelegen om mooie uitstapjes te kunnen maken.

Paul Bolman, en este camping en agosto 2021

9,0

Compañeros de viaje: Parejas

Camping voor zowel jong als oud, veel te doen op de camping. Terrein wordt dagelijks verzorgd en doordoor ziet alles er tip top uit. Het sanitair is nagenoeg nieuw en brandschoon gehouden door het personeel. Ruime plaatsen met keuze om alleen te staan of in een straatje. Kortweg voor ieders wil is wat aanwezig. Komen er al jaren met veel plezier.

Esther Logger, en este camping en agosto 2021

8,4

Compañeros de viaje: Parejas

Mooie schone camping met fijne plekken en prachtig uitzicht op de bergen. Ivm de Corona is het moeilijk om een goed cijfer te geven voor Entertainment want dat ging allemaal niet door. Maar als ik de verhalen moet geloven van mensen die er al jaren komen is dat altijd prima geweest. Wij hebben t in ieder geval niet gemist, want er was genoeg te zien/wandelen in de omgeving.

C Matthijssen, en este camping en julio 2021

8,9

Compañeros de viaje: Familia con niños de diferentes edades

Alles is hier top. Voor de kids veel te beleven